Global Assurantiën

 

Global Assurantiën BV is een onafhankelijk assurantie adviseur op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten.
Door onze meer dan 35 jarige ervaring, zijn wij in staat, om onze klanten, in de snel veranderende markt van verzekeringen, van een goed advies te voorzien.
Wij zien het als onze taak om samen met onze klanten, een inventarisatie te maken van de risico’s waar zij mee te maken hebt.

Vervolgens gaan wij na welke risico’s verzekerd moeten worden. Hierbij geven wij adviezen welke producten naar ons oordeel het beste aansluiten bij de wensen en persoonlijke omstandigheden.
Naast deze advisering begeleiden wij ook de contacten tussen de klant en de verzekeringsmaatschappijen, wij trachten onze klanten te ontzorgen en nemen graag de zorg van het regelen van de noodzakelijke verzekeringen voor onze rekening.

Global Assurantiën BV durft gerust te stellen dat wij geen traditioneel assurantiekantoor zijn en we zijn 24/7 bereikbaar voor onze klanten.
Als specialist op het gebied van werkmaterieelverzekeringen zijn wij er trots op dat wij onlangs, in samenwerking met 2 vooraanstaande Nederlandse verzekeraars,  een nieuw verzekeringsproduct hebben ontwikkeld wat dit voorjaar zal worden gelanceerd.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar het tabblad “werkmaterieelverzekering” op deze website.